Bare De Fructe Cu Zăbrele
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați bare de fructe cu zăbrele. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 111 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 42. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de conserve de caise, sare, conserve de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Plăcintă Cu Zăbrele Cu Fructe De Piatră, Mere Zăbrele Fructe Coace, și Bare De Plăcintă Cu Zăbrele.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea; se taie în unt până se sfărâmă.
Combinați ouăle și vanilia; se amestecă în amestecul de firimituri până se omogenizează. Acoperiți și refrigerați o pătrime din aluat timp de cel puțin 45 de minute.
Apăsați aluatul rămas într-un 15-in uns. x 10-in. 1-în. tigaie de copt.
Răspândiți 1/4 cană de conserve de caise într-un 1-3/4-in. strip pe o parte lungă a crustei.
Răspândiți 1/4 cană de conserve de zmeură într-un 1-3/4-in. bandă adiacentă benzii de caise. Repetați de două ori.
Întindeți aluatul rezervat la 1/8-in. grosime.
Se taie în 1/2-in. benzi; faceți un vârf de zăbrele.
Se coace la 325 de minute pentru 30-35 de minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește pe grătar.