Bare De Firimituri De Mere — Tigaie Mică

Bare De Firimituri De Mere — Tigaie Mică
Apple Crumb baruri-tigaie mică este un vegetarian garnitură. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 12. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 22 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați mere, nuci pecan, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Bare De Firimituri De Mere, Batoane De Firimituri De Mere Cu Scorțișoară, și Apple Cheesecake Crumb Baruri pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. tapetați o tigaie metalică pătrată de 9 inci cu folie antiaderentă sau tapetați cu pergament paper.In un castron sau robot de bucătărie, combinați zahărul brun, ovăzul, făina, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
UmărUmăr
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Cești De Mărimea Unei Gustări PiersiciCești De Mărimea Unei Gustări Piersici
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Tăiați sau procesați în 9 linguri de unt până când amestecul este grosier și sfărâmicios. Rezervați aproximativ 3/4 cană pentru topping. Pat rămase în partea de jos a tigaie. Va părea uscat, dar ar trebui să fie.Aruncați merele cu jumătate din sucul de lămâie și aranjați într-un strat destul de mare peste crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Se presară cu cinnamon.In o cratiță, combinați zahărul, amidonul de porumb și apa. Întoarceți focul la mediu și gătiți, amestecând constant, până când amestecul începe să fiarbă și să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 CmCremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia, restul de 1 lingură de unt și restul de linguriță de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
5
Se toarnă peste mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
6
Presărați firimituri rezervate deasupra, apoi presărați nuci pecan peste firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
7
Coaceți la 350 de grade F timp de 35-45 de minute sau până când blatul se rumeneste ușor.Dacă preferați barele care se țin împreună, lăsați barele să se răcească complet și apoi să se răcească înainte de tăiere. Le puteți aduce înapoi la temperatura camerei după răcire, desigur.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista