Bare De Dovleac
Barele de dovleac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 111 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 48. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ouă, bicarbonat de sodiu, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 12%, ceea ce nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Bare de ovăz tăiate din Oțel cu condimente de dovleac cu glazură de ciocolată albă, Pumpkin Magic Brownie baruri cu glazură magică de dovleac, și Bare De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Folosind un mixer electric la viteză medie, combinați ouăle, zahărul, uleiul și dovleacul până când sunt ușoare și pufoase. Se amestecă împreună făina, praful de copt, scorțișoara, sarea și bicarbonatul de sodiu.
Adăugați ingredientele uscate în amestecul de dovleac și amestecați la viteză mică până când se combină bine și aluatul este neted.
Întindeți aluatul într-o tigaie unsă de 13 pe 10 inci.
Coaceți timp de 30 de minute.
Lăsați să se răcească complet înainte de îngheț.
Combinați crema de brânză și untul într-un castron mediu cu un mixer electric până se omogenizează.
Adăugați zahărul și amestecați la viteză mică până se combină. Se amestecă vanilia și se amestecă din nou.
Se întinde pe bare de dovleac răcite.