Bare De Cremă De Lămâie-Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu cremă de lămâie-zmeură. Această rețetă face 48 de porții cu 126 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica betty lemon tort mix, ouă, zmeură conserve, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bare De Cremă De Lămâie-Zmeură, Bare de streusel de afine (și zmeură) cu umplutură de cremă de lămâie, și Bare De Zmeură Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Grăsime de jos numai de 15x10x1-inch pan.
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, untul și ouăle cu lingura până se omogenizează bine. Cu degetele înfăinate, apăsați uniform în tigaie.
Coaceți 14 până la 18 minute sau până când maro auriu deschis și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute.
Se întinde uniform cu conserve. Se răcește 30 de minute.
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și laptele cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte.
În cratița de 1 litru, topiți ciocolata albă la foc mic, amestecând frecvent.
Adăugați ciocolată albă topită caldă la amestecul de brânză cremă; bate la viteză medie până devine cremos (amestecul poate părea ușor coagulat). Răspândiți cu grijă peste conserve. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este setat.
Presărați zahăr pudră deasupra. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.