Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați batoanele cu cremă de lămâie-zmeură. Această rețetă face 48 de porții cu 126 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Cap la magazin și ridica betty lemon tort mix, ouă, zmeură conserve, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Bare De Cremă De Lămâie-Zmeură, Bare de streusel de afine (și zmeură) cu umplutură de cremă de lămâie, și Bare De Zmeură Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Grăsime de jos numai de 15x10x1-inch pan.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Într-un castron mare, amestecați amestecul de tort, untul și ouăle cu lingura până se omogenizează bine. Cu degetele înfăinate, apăsați uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Tort
Unt
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
3
Coaceți 14 până la 18 minute sau până când maro auriu deschis și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
4
Se întinde uniform cu conserve. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză și laptele cu mixerul electric la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
6
În cratița de 1 litru, topiți ciocolata albă la foc mic, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
7
Adăugați ciocolată albă topită caldă la amestecul de brânză cremă; bate la viteză medie până devine cremos (amestecul poate părea ușor coagulat). Răspândiți cu grijă peste conserve. Dați la frigider aproximativ 1 oră sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Albă
Cremă De Brânză
Conservă
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Presărați zahăr pudră deasupra. Pentru bare, tăiați în 8 rânduri cu 6 rânduri. A se păstra acoperit la frigider.