Bare De Brânză De Afine
Bare de brânză de afine ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 24. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 244 calorii. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de zahăr brun, lapte condensat, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Bare De Brânză De Afine, Batoane De Brânză Cremă De Ovăz De Afine, și Batoane De Brânză Cremă De Afine #CansGetYouCooking.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați făina, ovăzul și 3/4 cană de zahăr brun.
Tăiați untul până când amestecul este sfărâmicios. Rezervați 1 1/2 căni din acest amestec și apăsați amestecul rămas în fundul unei tigaie de 9x13 inch.
Coaceți timp de 15 minute în cuptorul preîncălzit. Între timp, într-un castron mic, bateți crema de brânză cu laptele condensat îndulcit până când este ușor și pufos. Se amestecă sucul de lămâie și se întinde uniform amestecul peste crusta pregătită. Goliți cutia de sos de afine într-un castron mic și amestecați amidonul de porumb și zahărul brun. Lingură peste stratul de brânză cremă.
Presărați blatul cu amestecul de crustă rezervat.
Coaceți timp de 35 până la 40 de minute în cuptorul preîncălzit, până când blatul este auriu.
Lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în bare. A se păstra acoperit la frigider.