Barci Taco cu friptură de flanc cu salsa de Mango

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați bărcile Taco cu friptură de flanc cu Salsan de Mango. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 286 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,18 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Un amestec de jalapeincurbo chile, tortilla de făină el taco veche, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de var, puteți urma acest fel principal cu Suc De Afine-Portocale Slushee ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Tacos cu friptură de flanc cu salsa de Mango, Friptură asiatică la grătar cu salată de Mango, și Friptură de flanc cu Mango la grătar și Chutney de pepene verde.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°. tapetați foaia de biscuiți cu folie.
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul la foc mare.
Presărați amestecul de condimente taco peste friptura de flanc, apăsând pentru a acoperi. Friptură brună în ulei pe ambele părți.
Așezați friptura pe foaia de prăjituri. Prăjiți până când termometrul de carne introdus în centrul fripturii citește 57°.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească 10 minute.
Între timp, într-un castron mare, amestecați ingredientele salsa. Dați la frigider până când este gata de servit.
Tăiați friptura în felii subțiri.
Așezați 2 sau 3 felii de friptură în fiecare barcă taco. Sus cu salsa.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura poate fi asociată cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Ai putea încerca Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 35 de dolari pe sticlă.
![Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot]()
Beringer Howell Munte Bancroft Ranch Merlot
Bancroft Ranch Merlot din 2006 are o culoare bogată de granat și are margini cu arome de fructe negre coapte, condimente maro și un indiciu de coajă de portocală. Taninurile sale rafinate și profunzimea aromei îl fac unul dintre cele mai memorabile vinuri ale lui Beringer Din Howell Mountain.Amestec: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon și 3% Cabernet Franc