Barberiburi Uscate Cu Piper La Grătar

Barberiburi Uscate Cu Piper La Grătar
La gratar Peppered Spareribs uscate ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 70 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 672 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr din trestie, spareribs, condimente cajun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spareribs La Grătar Cu Sos BBQ Birmingham, La Grătar Zesty Lemon Spareribs, și Spareribs la grătar cu semințe de fenicul și ierburi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un aragaz la mediu spre mediu-înalt.
2
Combinați toate ingredientele pentru frecare într-un castron mic și amestecați. Frecați peste coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Ungeți grătarul și așezați coastele pe el partea osoasă în jos la foc direct. Acoperiți și gătiți timp de 2 1/2 până la 3 1/2 ore sau până când se desprinde, se întoarce și se pulverizează cu suc de mere la fiecare 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Transferați coastele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească, acoperite lejer cu folie de aluminiu, timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Placă De TăierePlacă De Tăiere
5
Tăiați coastele în bucăți individuale și serviți cu sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Retipărit cu permisiunea celor mai bune rețete de coaste din America de Ardie A. Davis și Chef Paul Kirk, Editura Andrews McMeel 2012
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegeri excelente pentru Sud. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
Selbach Oster Zeltinger Himmelreich Riesling Kabinett Halbtrocken
# 95 Wine Spectator Top 100 din 2017Este mai bogat și mai puțin mentă decât de obicei, dar îmi place bogăția în acest vintage, care poate folosi puțin gras; așa că anticipează un vin cu mai mult măr și mai puțină mentă; chestii crocante. Coletul se numește Heel și se află în dreapta Anrecht, de unde provine unul dintre cei mai mari trio de vinuri en-bloc.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista