Barberiburi Uscate Cu Piper La Grătar
La gratar Peppered Spareribs uscate ar putea fi doar Sud rețeta pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 70 de calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 4 și costă 46 de cenți pe porție. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 672 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr din trestie, spareribs, condimente cajun și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spareribs La Grătar Cu Sos BBQ Birmingham, La Grătar Zesty Lemon Spareribs, și Spareribs la grătar cu semințe de fenicul și ierburi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un aragaz la mediu spre mediu-înalt.
Combinați toate ingredientele pentru frecare într-un castron mic și amestecați. Frecați peste coaste.
Ungeți grătarul și așezați coastele pe el partea osoasă în jos la foc direct. Acoperiți și gătiți timp de 2 1/2 până la 3 1/2 ore sau până când se desprinde, se întoarce și se pulverizează cu suc de mere la fiecare 10 până la 15 minute.
Transferați coastele pe o tăietură și lăsați-le să se odihnească, acoperite lejer cu folie de aluminiu, timp de 10 până la 15 minute.
Tăiați coastele în bucăți individuale și serviți cu sos de grătar.
Retipărit cu permisiunea celor mai bune rețete de coaste din America de Ardie A. Davis și Chef Paul Kirk, Editura Andrews McMeel 2012