Barbecued Salvie Spareribs

Barbecued Salvie Spareribs
Barbecued salvie Spareribs este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1454 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de grătar, salvie, condimente de murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Barbecue Spareribs, Barbecue Spareribs, și Barbecue Spareribs pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați coastele într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa, usturoiul, condimentele de murat, salvia și sosul de ardei iute. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Condimente De DecapareCondimente De Decapare
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
3
Se răcește ușor; clătiți coastele cu apă pentru a îndepărta condimentele. Rezervați 1/2 cană sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
4
Turnați sosul rămas într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
5
Adăugați coaste; acoperiți și refrigerați peste noapte. Acoperiți și refrigerați sosul de grătar rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
6
Scurgeți și aruncați marinada. Coaste la grătar, neacoperite, la foc mediu, întorcându-se de mai multe ori până se încălzesc, aproximativ 10 minute, ungându-se frecvent cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista