Barbecued Salvie Spareribs
Barbecued salvie Spareribs este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 78g de proteine, 97G de grăsime, și un total de 1454 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 4.42 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de sos de grătar, salvie, condimente de murat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este bun. Încercați Barbecue Spareribs, Barbecue Spareribs, și Barbecue Spareribs pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați coastele într-un cuptor olandez și acoperiți cu apă.
Adăugați ceapa, usturoiul, condimentele de murat, salvia și sosul de ardei iute. Aduceți la fierbere; reduceți căldura. Acoperiți și fierbeți timp de 1-1/2 ore sau până se înmoaie.
Se răcește ușor; clătiți coastele cu apă pentru a îndepărta condimentele. Rezervați 1/2 cană sos de grătar.
Turnați sosul rămas într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați coaste; acoperiți și refrigerați peste noapte. Acoperiți și refrigerați sosul de grătar rezervat.
Scurgeți și aruncați marinada. Coaste la grătar, neacoperite, la foc mediu, întorcându-se de mai multe ori până se încălzesc, aproximativ 10 minute, ungându-se frecvent cu sosul rămas.