Nevoie de o curs principal fără lactate? Banh Mi ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 1 și costă 2,82 USD pe porție. O porție conține 871 calorii, 29G de proteine, și 46G de grăsime. Un amestec de oțet de orez, apă, var de pană și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării vietnameze. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețetă vietnameză de ou prăjit Banh Mi (banh Mi Trung Op La) -" the, BC. MC. MC. MC. M, și BC. MC. MC. MC. M pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți oțetul de orez, apa și zahărul într-o cratiță la foc mediu, aduceți la fierbere și amestecați până când zahărul s-a dizolvat, aproximativ 1 minut. Lăsați amestecul să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Se toarnă amestecul de oțet răcit peste morcov, ridiche și ceapă într-un castron și se lasă să stea cel puțin 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Grăsime De Porc înapoi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
3
Scurgeți excesul de amestec de oțet după ce legumele s-au marinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
În timp ce legumele se marinează, preîncălziți broilerul cuptorului și puneți grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură. Ungeți ușor o tigaie de pui cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Presărați pieptul de pui cu sare și piper de usturoi și fierbeți-l pe tigaia de pui cu fante, rotind o dată, până când centrul pieptului de pui nu mai este roz și suprafața s-a rumenit, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Scoateți puiul fript și feliați-l în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Feliați bagheta în jumătate de drum lung și trageți centrul pâinii din jumătățile baghetei, lăsând o cavitate pentru umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
8
Așezați jumătățile de baghetă sub broiler pentru a prăji ușor, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baguette
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
9
Pentru a asambla sandvișul bahn mi, întindeți fiecare jumătate din bagheta prăjită cu maioneză și umpleți cavitatea jumătății inferioare a pâinii cu pui fript, felii de castraveți, morcov murat, ceapă și ridiche, frunze de coriandru și ardei jalapeno. Strângeți o pană de var peste umplutură și acoperiți cu cealaltă jumătate a baghetei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru Proaspăt
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Baguette
Culese Crengute De Marar
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Grăsime De Porc înapoi
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Asian funcționează foarte bine cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca David & Nadia Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 36 de dolari pe sticlă.