Banane la grătar, ananas și Chayotes

Banane la grătar, ananas și Chayotes
Plantains la gratar, ananas și Chayotes este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 12 porții. Acest fel de mâncare are 212 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați chayotes-înjumătățiți pe lungime, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 68%. Rețete similare includ Plantains La Gratar, Pătlagină la grătar cu înghețată de scorțișoară, și Plantains la gratar cu Queso Fresco.

Instrucțiuni

1
Aprindeți un grătar de cărbune sau preîncălziți o tigaie pentru grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Ungeți cu generozitate feliile de pătlagină și chayote cu uleiul de măsline și condimentați chayotele cu sare. Grătați plantanele și chayotele, împreună cu ananasul, la foc moderat timp de 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până când sunt fragede și ușor carbonizate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
(amestec Cubanez De Condimente)(amestec Cubanez De Condimente)
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
ChayoteChayote
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
3
Serviți fierbinte sau cald.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista