Banane Foster Cu Susul În Jos Tort

Banane Foster Cu Susul În Jos Tort
Banane Foster tort cu susul în jos ar putea fi doar Creolă rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 544 calorii, 6g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru 92 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați lapte, ouă, zahăr brun ferm și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 18 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Banane Foster Cu Susul În Jos Tort, Cu Susul În Jos Banane Foster Tort, și Banane Foster Cu Susul În Jos Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Coaceți nucile pecan într-un singur strat 8 până la 10 minute sau până când sunt prăjite și parfumate, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Topiți 1/4 cană de unt într-o tigaie din fontă de 10 inci unsă ușor sau o tigaie rotundă de 9 inci (cu laturile care au cel puțin 2 inci înălțime) la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
4
Se ia de pe foc; se amestecă zahărul brun și romul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ROMROM
5
Tăiați bananele în diagonală în felii groase de 1/4 inch; aranjați în cercuri concentrice peste amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
BananeBanane
6
Presărați nuci pecan peste banane.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BananeBanane
Nuci PecanNuci Pecan
7
Bateți zahărul granulat și restul de 1/4 cană de unt la viteză medie cu un mixer electric până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
8
Adăugați ouă, câte 1, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
9
Adăugați lapte și următoarele 2 ingrediente; bate doar până se amestecă. Bateți în amestecul de copt și scorțișoară până se omogenizează. (Aluatul va fi ușor cocoloaș.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
ScorțișoarăScorțișoară
LapteLapte
10
Se toarnă aluatul peste amestec în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Așezați tigaia pe o tigaie căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Coaceți la 350 timp de 40 până la 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Rulați un cuțit în jurul marginii pentru a slăbi. Inversați pe o farfurie de servire, lingând orice topping în tigaie peste tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
TigaieTigaie
CuțitCuțit

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi împerecheat cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. La Marea Kristy Vineyard Albarino cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Luminos, proaspăt și crocant, cu note de caș de lămâie și mandarină. Pe gust prezintă textură elegantă și aciditate strălucitoare pe finisaj.Se împerechează bine cu stridii, pește la grătar și bucătării picante.
DificultateExpert
Gata În1 h, 18 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista