Banane Foster Crunch Mix

Banane Foster Crunch Mix
Rețeta Bananas Foster Crunch Mix ar putea satisface pofta Creolă în aproximativ 15 minute. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 487 calorii, 3G de proteine, și 19g de grăsime per portie. Această rețetă servește 13. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de extract de bananan, chipsuri de banane, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Banane Foster (bananas flambul inox), Banane Foster Pie, și Banane Foster pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare pentru microunde, combinați cerealele, nucile pecan și chipsurile de banane. Într-un castron mic pentru microunde, combinați untul, zahărul brun și scorțișoara. Cuptor cu microunde, neacoperit, la înălțime timp de 2 minute, amestecând o dată. Se amestecă extractele; se toarnă peste amestecul de cereale și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De BananeChipsuri De Banane
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Gatiti, neacoperit, la mare timp de 3 minute, amestecand dupa fiecare minut.
3
Se întinde pe hârtie cerată pentru a se răci. A se păstra într-un recipient etanș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun poate fi asociat cu Albarino,vin de la Rosa și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Granbazan Etiqueta Verde Albarino cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Granbazan Eticheta Verde Albarino
Granbazan Eticheta Verde Albarino
# 91 Wine Enthusiast Top 100 din 2020culoare aurie palidă, cu nuanță verde. Arome complexe de mere verzi, ierburi, citrice și fructe tropicale; florile albe apar într-un al doilea strat. Senzație de umplere a gurii cu aciditate crocantă. Elegant, echilibrat și plăcut, cu un gust sărat.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții13
Scor De Sănătate1
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista