Banana Split Cupcakes
Banana Split Cupcakes ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 48 de porții cu 198 calorii, 1g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. 80 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de banane, glazură bogată și cremoasă de ciocolată, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Banana Split Cupcakes, Banana Split Cupcakes, și Banana Split Cupcakes pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Așezați mini cană de copt din hârtie în fiecare dintre cele 24 de mini căni de briose. Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, bananele, uleiul, apa și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bateți la viteză medie 2 minute. Umpleți fiecare ceașcă de briose cu două treimi. (Acoperiți și refrigerați aluatul rămas până când este gata de coacere.)
Coaceți 15 minute sau până când scobitoarea iese curată. Se răcește 5 minute; scoateți din tigăi la rafturile de răcire. Se răcește complet. Repetați cu aluatul rămas pentru a face încă 24 de mini cupcakes. Într-un castron mic cu microunde, rezervați 1/4 cană din glazura de ciocolată. Lingura rămase glazura în decorare sac echipat cu vârful stea mare #
Puneți glazura pe 16 cupcakes. Repetați cu glazură albă și căpșuni. Glazura de ciocolată rezervată la microunde la 20 până la 25 de secunde sau până la omogenizare. Se răcește 1 minut; stropiți peste glazură pe fiecare cupcake. Pipe dab de glazură albă pe fiecare; deasupra cu o cireșă și stropi.