Bame Murate

Bame Murate
Okra murat ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 11 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 5 calorii. Această rețetă servește 250. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți oțet de cidru de mere, apă, okra și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Bame Murate, Bame Murate, și Bame Murate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Periați ușor okra cu o bucată de plasă de nailon sau o perie pentru a îndepărta "fuzz."Trim provine din okra. Aduceți oțet, apă și sare la fierbere într-un 4-qt. cratiță la foc mediu. Împachetați jumătate de okra vertical în 2 straturi în 5 (1-pt.) borcane sterilizate la cald, umplând la 1/2 inch de sus. (Primul strat trebuie ambalat cu tulpini în jos și următorul cu tulpini în sus.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
BameBame
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați 1 cățel de usturoi, 1 piper serrano, 1 linguriță. semințe de mărar și 1 linguriță. semințe de muștar la fiecare borcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Pentru Asezonarea CărniiPentru Asezonarea Cărnii
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Semințe De MărarSemințe De Mărar
3
Se toarnă jumătate din amestecul de oțet fierbinte peste amestec în borcane, umplând la 1/2 inch de sus. Sigilați și procesați conform instrucțiunilor (vezi mai jos). Repetați procedura de ambalare okra cu încă 5 borcane sterilizate la cald. Sigilați și procesați conform instrucțiunilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
BameBame
4
Lăsați să stea cel puțin 7 zile înainte de servire.
5
Un ghid în trei pași pentru a pune
6
Da, este într-adevăr atât de ușor. Pentru a începe, veți avea nevoie de un canner de bază, un ridicator de borcane și un suport pentru conserve. Căutați un kit de conserve de 9 sau 12 piese, care va include toate aceste piese și multe altele.
7
Sterilizați.
8
Aduceți la fierbere o conservă pe jumătate plină de apă; se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
9
Puneți borcanele într-un vas mare cu apă pentru a acoperi; aduceți la fierbere și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
10
Așezați benzile și capacele într-o cratiță mare. (Folosiți întotdeauna capace noi.) Folosind o ladă, acoperiți benzile și capacele cu apă fierbinte de la canner pentru a înmuia garniturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
PolonicPolonic
11
Lăsați să stea 10 minute.
12
Pregătiți Rețeta.
13
Între timp, se prepară reteta.
14
Scoateți borcanele fierbinți din vas, 1 la un moment dat, folosind dispozitivul de ridicare a borcanului și umpleți conform instrucțiunilor din rețetă.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
15
Sigiliu & Proces.
16
Ștergeți jantele de borcane umplute. Acoperiți imediat cu capace metalice și înșurubați benzile (strânse, dar nu prea strânse).
17
Puneți borcane în raft de conserve și puneți-le în apă fierbinte în canner.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
18
Adăugați mai multă apă clocotită după cum este necesar pentru a acoperi borcanele cu 1 până la 2 inci. Aduceți apa la fierbere; fierbeți 10 minute, ajustând timpul de procesare pentru altitudine.* Opriți căldura și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
19
Scoateți borcanele din conserve și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore. Testați sigiliile borcanelor prin presarea centrelor de capace. Dacă capacele nu apar, borcanele sunt sigilate corespunzător. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat la temperatura camerei până la 1 an. Refrigerați după deschidere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
20
* Consultați Ghidul complet USDA pentru Conservarea la domiciliu la nchfp.uga.edu/publications/publications_usda.html pentru a ajusta timpii de procesare pentru altitudine.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții250
Scor De Sănătate1
Revista