Bame Murate
Okra murat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 165 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $3.5 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, okra, ardei iute și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 82%, acest fel de mâncare este super. Încercați Bame Murate, Bame Murate, și Bame Murate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Împachetați okra, ardeii iute, frunzele de dafin și căței de usturoi în 2 borcane de conserve sterilizate, de 1 halbă.
Adăugați jumătate din semințele de mărar, semințele de coriandru și boabele de piper în fiecare borcan.
Într-o cratiță medie, combinați apa, oțetul și sarea și aduceți la fierbere la foc mare, amestecând pentru a dizolva zahărul.
Se toarnă saramura peste okra, lăsând un spațiu de 1/2 inch în partea de sus. Închideți borcanul cu capace și inele.
Pentru procesare, fierbeți borcanele la 212 timp de 10 minute (vezi Canning 101).
Se lasă să se răcească la temperatura camerei și se servește imediat sau se păstrează într-un loc răcoros și întunecat timp de până la 1 an. Se dă la frigider după deschidere.