Balsamic De Pui
Balsamul de pui este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 184 calorii, 25g de proteine, și 3G de grăsime per portie. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de ulei de marcă, oțet balsamic, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Zahăr Rafinat Din Grâu Integral ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 44%, care este solid. Rețete similare sunt Cremă balsamică și pui de plante (+cadou de la Tyson fresh Chicken), Pui Balsamic, și Pui Balsamic.
Instrucțiuni
Puneți puiul într-un castron puțin adânc.
Adăugați oțetul combinat, bulionul de pui, zahărul, usturoiul și condimentele. Lăsați puiul să marineze 10 minute pe fiecare parte.
Scoateți puiul și puneți marinada deoparte.
Se pune marinata într-o cratiță mică și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți.
Încălziți scurt uleiul de marcă Enova XV într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați pieptul de pui marinat. Gatiti fiecare piept de pui 4 minute pe fiecare parte (sau pana se rumeneste).
Adăugați marinata în tigaie și continuați să gătiți încă 3-4 minute în timp ce întoarceți pieptul de pui până când sunt gătite.