Balsamic Cotlet De Porc Prăjită

Balsamic Cotlet De Porc Prăjită
Carnea de porc prăjită balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 2,11 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 34G de proteine, 24g de grăsime, și un total de 381 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Această rețetă este plăcută de 15328 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți oțet balsamic, friptură de carne de porc, frecare de condimente pentru friptură și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 98%. Rețete similare includ Balsamic Cotlet De Porc Prăjită, Fig-Balsamic Cotlet De Porc Prăjită, și Usturoi și rozmarin balsamic carne de porc prăjită.

Instrucțiuni

1
Se dizolvă condimentul de friptură în oțet balsamic, apoi se amestecă uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Condimente De FripturăCondimente De Friptură
Ulei De MăslineUlei De Măsline
2
Puneți carnea de porc într-o pungă de plastic resigilabilă și turnați marinadasupra. Stoarceți aerul și sigilați sacul; marinați 2 ore până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
3
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Puneți carnea de porc într-un vas de copt de sticlă împreună cu marinata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit, bătând ocazional până când carnea de porc atinge o temperatură internă de 145 grade F (65 grade C), aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați friptura să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere și servire.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate41
Revista