Balsamic-Blackberry Crema De Zahar Ars

Balsamic-Blackberry Crema De Zahar Ars
Nevoie de o garnitură fără gluten, primară și vegetariană? Balsamic-Blackberry Crincormme Brincormull ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 90 de calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic vechi de 10 ani, mure, iaurt grecesc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Blackberry Creme Brulee, Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway}, și Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți murele și presărați cu oțet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
OțetOțet
2
Lăsați să stea 15 minute. Rezervați 1/2 cană de fructe de pădure pentru garnitură. Împărțiți fructele de pădure rămase între șase feluri de mâncare cu flan de dimensiuni standard.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe De PadureFructe De Padure
3
Într-un castron mediu, amestecați iaurtul și smântâna și împărțiți amestecul între feluri de mâncare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Stropiți cu miere. Se da la frigider 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
5
Când este gata de servit, așezați vasele pe o foaie de copt și presărați uniform 1 lingură de zahăr brun sau turbinado peste fiecare cremă. Folosind o suflantă de mână, caramelizați zahărul (Vezi nota de mai jos).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Blow TorchBlow Torch
6
Încingeți blatul zahărului caramelizat cu murele rezervate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MureMure
ZahărZahăr
1
Datorită conținutului de umiditate al zahărului brun, se recomandă uscarea acestuia înainte de caramelizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
2
Întindeți zahărul brun deschis sau închis pe o foaie de copt într-un strat de 1/8 inch și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 275 F pentru 8 până la 10 minute sau până când se rumenesc cu o nuanță mai închisă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun închisZahăr Brun închis
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
3
Se lasă să se răcească, se pune într-o pungă mică de plastic resigilabilă și se zdrobește bine cu un sucitor sau un ciocan metalic plat pentru a face cristale fine. Zahărul brun tratat în acest mod are o aromă excelentă atunci când este caramelizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
știft De Rulareștift De Rulare
4
De la Crincormme Brincormull & eacutue; e de Lou Seibert Pappas. Text copyright 2005 de Lou Seibert Pappas; fotografii Copyright 2005 de Alison Miksch. Ediția Chronicle Books LLC publicată în 200
5
Retipărit cu permisiunea Chronicle Books.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista