Baklava Martini

Baklava Martini
Reteta Baklava Martini este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță o mare fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap opțiune pentru iubitorii de mâncare din Orientul Mijlociu. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 259 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 2. 70 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această băutură. Un amestec de lichior amaretto, creme de cacao, gin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 7%, ceea ce este improvizabil. Rețete similare includ Baklava Martini, Creepy Eyeball Martini (Litchi Matchan și Martini portocalii de sânge), și Unt de arahide și jeleu Martini (AKA PB & J Martini).

Instrucțiuni

1
Combinați amaretto, gin, creme de cacao, sirop simplu și scorțișoară într-un agitator de cocktail plin de gheață. Se agită bine; se strecoară în 2 pahare de martini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rom Malibu Cu Aromă De Nucă De CocosRom Malibu Cu Aromă De Nucă De Cocos
Sirop SimpluSirop Simplu
Lichior AmarettoLichior Amaretto
ScorțișoarăScorțișoară
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
GinGin
GheațăGheață
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista