Rețeta prăjită Baklava de legume de iarnă ar putea satisface pofta ta de Est middl în aproximativ 75 ore. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 508 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $2.08 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Iarna va fi și mai special cu această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Un amestec de apă, păstârnac, pesmet și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este remarcabil. Încercați Supă De Legume De Iarnă Prăjită, Trio De Legume De Iarnă Prăjite, și Supă Prăjită De Pâine De Legume De Iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 425 F cu rafturi în treimi superioare și inferioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pulsați nucile cu pesmet într-un robot de bucătărie până când nucile sunt tocate mărunt (nu măcinate).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Nuci
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Curățați cartofii și feliați 1/4 inch grosime. Împărțiți toate legumele între 2 tigăi mari cu 4 fețe și aruncați fiecare tigaie de legume cu 3 linguri ulei, 1/2 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Cartofi
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Prăjiți legumele, amestecând și schimbând poziția tigăilor la jumătatea drumului, până când se înmoaie și se rumenesc în pete, 35 până la 40 de minute. Lăsați cuptorul pornit cu 1 raft în mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Adăugați 1/3 cană de apă în fiecare tigaie de legume și amestecați și răzuiți bucățile maro de jos. Se toacă 1/4 cană frunze de fenicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Fenicul
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Combinați toate legumele în 1 tigaie și aruncați cu frunze de fenicul și mărar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Fenicul
Mărar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Ungeți vasul de copt cu puțin ulei de măsline rămas. Acoperiți teancul de foi phyllo cu folie de plastic și un prosop de bucătărie umed. Păstrând phyllo rămas acoperit și lucrând rapid, Așezați 1 foaie pe o suprafață de lucru, apoi periați ușor cu puțin ulei și presărați cu 2 linguri rotunjite amestec de nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo Patiserie
Ulei De Măsline
Nuci
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Folie De Plastic
Tava De Copt
8
Așezați o altă foaie phyllo deasupra și repetați periajul și stropirea. Se acoperă cu o a treia foaie și se unge cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
9
Drapați stiva phyllo într-o jumătate de vas de copt, apăsând-o ușor în partea de jos și în sus și lăsând o surplombă. Faceți un alt teanc cu încă 3 foi de phyllo, mai mult ulei și amestecul de nucă rămas. Drapați în cealaltă jumătate a vasului (phyllo se va suprapune în centrul vasului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo Patiserie
Nuci
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
10
Puneți legumele în coajă phyllo. Îndoiți consola spre centru peste umplutură (nu va acoperi legumele) și periați marginea cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Ulei De Gătit
11
Periați restul de 2 foi de filo cu uleiul rămas, rupeți în jumătate, sfărâmați și aranjați deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
12
Coaceți în mijlocul cuptorului până când phyllo este maro auriu intens, 20 până la 25 de minute. Se răcește cu 5 minute înainte de servire.