Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai

Baklava cu apă de trandafiri și granit de ceai
Baklava cu apă de trandafiri și Granita de ceai ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 136 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării orientale middl. Dacă aveți la îndemână zahăr, apă îmbuteliată, apă de trandafiri și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Baklava cu apă de trandafiri, Baclava De Fistic Și Nuc Cu Rubarbă Și Trandafiri Încântă, și Strawberry Ross, Vin Granita.

Instrucțiuni

1
Se amestecă 5 căni de apă, zahăr și apă de trandafiri în ulcior mare până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apa De TrandafiriApa De Trandafiri
ZahărZahăr
ApăApă
2
Adăugați pungi de ceai, împingând să se scufunde. Acoperiți cu folie; așezați pe pervazul însorit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Lăsați să se absoarbă până când ceaiul este întunecat, cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
4
Scoateți pungile de ceai și aruncați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sac De CeaiSac De Ceai
5
Se amestecă jumătate și jumătate în ceai.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
CeaiCeai
6
Se toarnă amestecul într-un vas de sticlă de 13x9x2 inci. Congelați până la îngheț în jurul marginilor, aproximativ 1 oră. Se taie grosolan amestecul în vas. Congelați până aproape solid, cu aproximativ 1 oră mai mult.
7
Lucrând în 2 loturi, transferați granita în procesor și amestecați până se omogenizează. Reveniți la același vas și înghețați 1 oră. Repetați amestecarea în 2 loturi încă 1 dată. Înghețați 1 oră.
8
Folosind dinți de furculiță, răzuiți granita în vas în fulgi. Acoperi; congela.
9
Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte.
10
Lingurați granita în vase; presărați cu petale de trandafir, dacă doriți.
11
Serviți granita cu baklava.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista