Baja porc Stir-Fry ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 237 calorii, 25g de proteine, și 11g de grăsime. Un amestec de roșii cherry, bulion de pui cu conținut scăzut de sodiu, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Pui și Broccoli se amestecă, Friptură De Susan Se Amestecă, și Carne de vită și varză se amestecă.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente.
2
Presărați carnea de porc cu 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper negru; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru
Carne De Porc
Sare
3
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați 1 lingură de ulei de canola; vârtej.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
5
Adăugați carne de porc și gătiți timp de 3 minute, rumenind pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
6
Scoateți carnea de porc din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Încălziți tigaia la foc mare și adăugați 1 lingură de ulei de canola rămas și rotiți pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Adăugați ceapa și amestecați timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
9
Adăugați ardeii grași și jalapeo; se amestecă timp de 1 minut. Întoarceți carnea de porc în tigaie și amestecați timp de 1 minut. Se amestecă amestecul de bulion, restul de 1/2 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru și se aduce la fierbere.