Baie Verde De Nap Cald
Niciodată nu poate avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cald napi Dip verde o încercare. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 15 porții cu 174 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână slănină, smântână, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Baie Verde De Nap Cald, Baie Verde De Nap Cald, și Picant Cald Feta Brânză Dip.
Instrucțiuni
Gătiti slănina într-un cuptor olandez la foc mediu-mare 5 până la 6 minute sau până când este crocantă; îndepărtați slănina și scurgeți pe prosoape de hârtie, rezervând 1 lingură. drippings în cuptor olandez.
Se sotează ceapa și usturoiul în picături fierbinți 3 până la 4 minute.
Adăugați vin și gătiți 1 până la 2 minute, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul cuptorului olandez. Amestecați verdeața de nap, următoarele 4 ingrediente și 1/2 cană parmezan. Gatiti, amestecand des, 6-8 minute sau pana cand crema de branza este topita si amestecul este bine incalzit.
Se transferă într-un ușor uns 1 1/2-qt. vas de copt.
Presărați uniform cu restul de 1/4 cană de parmezan.
Se fierbe 6 inci de la căldură 4 până la 5 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.
Se presară uniform cu slănină.