Baie Rece De Raci
Scufundarea rece a langustelor necesită aproximativ 8 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 20 și costă 63 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 29G de grăsime, și un total de 277 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de unt, cozi de raci, sos de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Languste Jalapeno brânză Cornbread acoperit cu languste Etouffee, Cum să lupți cu un Smoothie verde Buster rece, și Pizza Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați jumătate din ceapa verde și gătiți până se ofilesc.
Adăugați cozile de raci, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de aproximativ 10 minute. Se lasă deoparte să se răcească.
Într-un castron mare, amestecați împreună crema de brânză și maioneza până se omogenizează bine. Îmi place să folosesc un mixer electric. Condimentați cu sos de ardei iute și sos Worcestershire până când amestecul este de culoare Roz. Când langustele s-au răcit ușor, amestecați-le și untul în baie împreună cu restul de ceapă verde.
Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider peste noapte pentru a amesteca corect aromele.
Vin recomandat: Chardonnay, Gruener Veltliner, Muscadet, Pinot Grigio, Riesling, Vin Spumant
Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet sunt alegeri excelente pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, cu corp ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Un vin pe care l-ați putea încerca este Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.