Rețeta de baie mexicană cu cinci straturi ar putea satisface pofta mexicană în aproximativ 25 minute. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă $1.86 pe portie. O porție conține 423 calorii, 12g de proteine, și 27G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, condimente taco, coriandru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Indian 7 Strat Dip, Baie Mexicană Cu 7 Straturi, și Cinci Straturi Mexican Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, piure de fasole, usturoi, ceapă, coriandru, 2 linguri. suc de lămâie, coajă, Tabasco, chimen, sare, piper și 2 linguri. apă fierbinte până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Piper
Fasole
Chimen
Ceapă
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Se amestecă condimentul taco în smântână. Într-un castron mare, zdrobiți avocado până nu rămân bucăți mari. Se amestecă ceapa roșie, 2 lingurițe. suc de lămâie, sare și piper.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 68 de dolari pe sticlă.