Baie fierbinte de fasole și brânză

Baie fierbinte de fasole și brânză
Hot Bean-And-Cheese Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 148 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ardei iute, oregano, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Pimento Brânză Dip, și Picant Cald Brânză Feta Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați 1 cană de roșii și următoarele 7 Ingrediente (1 cană de roșii prin ardei iute). Puneți amestecul de roșii într-o caserolă de 1 1/2 litru acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
TomateTomate
BrânzăBrânză
Ardei IuteArdei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza este topită. Se acoperă cu roșiile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista