Baie fierbinte de Crab și creveți
Crab fierbinte și creveți Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 5 și costă 2,48 USD pe porție. O porție conține 293 calorii, 17g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, pudră de usturoi, muștar din cereale integrale și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Nashville Fierbinte Pui Dip, Anghinare Crab Dip, și Joes Crab Shack Coconut Shrimp – acesta este un mod răcoritor de a pregăti creveți, nu ratați acest lucru pentru o aromă tropicală minunată.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic. Se amestecă crabul, creveții și brânza. Se amestecă amestecul într-un vas de copt cu 3 căni.
Coaceți la 375 timp de 15 până la 20 de minute sau până la bule.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Coutures este din trei parcele care se învecinează cu Meursault cu vârste de viță de vie de la 15 la 51 de ani. Solurile sunt predominant argile (argilă), aducând greutate și textură acestui Bourgogne Blanc.Vintage-ul din 2015 prezintă arome de pepene copt, alune și cremă de lămâie și tind să fie mai largi și mai texturate decât vinurile din satele învecinate. Îmbătrânirea butoaielor mici de stejar francez dă note de pâine prăjită și vanilie.Burgundia albă, cu bogăția, textura și aromele prăjite, se asortează bine cu peștele ușor și crustaceele și poate contrabalansa sosurile pe bază de cremă. Chardonnay în vârstă de stejar din climă mai caldă se pretează bine peștelui la grătar, amidonului, untului și nucilor prăjite.