Baie fierbinte de Crab și anghinare
Crabul fierbinte și scufundarea de anghinare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 350 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. 40 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți parmezan, acompaniament: pâine prăjită benne seed pita, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Nashville Fierbinte Pui Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Gatiti inimile de anghinare conform instructiunilor pachetului, apoi scurgeti bine si tocati marunt. Gatiti ardeiul gras in 1 lingura de unt intr-o cratita grea de 2 pana la 3 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă anghinare și se transferă amestecul într-un castron.
Topiți restul de 2 linguri de unt în cratiță la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți roux, amestecând, 3 minute.
Adăugați jumătate și jumătate într-un flux, șoptind și aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând, 3 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de anghinare, scallions, 1/3 cană parmezan, suc de lămâie, jalapeincroos, sare și sare de țelină. Se amestecă ușor crabul.
Se transferă într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru și se presară cu parmezan rămas.
Coaceți scufundarea în mijlocul cuptorului până la barbotare, 20 până la 25 de minute.
Scufundarea poate fi preparată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.