Baie fierbinte de Crab și anghinare

Baie fierbinte de Crab și anghinare
Crabul fierbinte și scufundarea de anghinare necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 350 calorii, 17g de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $2.67 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. 40 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți parmezan, acompaniament: pâine prăjită benne seed pita, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce este destul de bun. Încercați Anghinare Crab Dip, Nashville Fierbinte Pui Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Gatiti inimile de anghinare conform instructiunilor pachetului, apoi scurgeti bine si tocati marunt. Gatiti ardeiul gras in 1 lingura de unt intr-o cratita grea de 2 pana la 3 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 5 minute. Se amestecă anghinare și se transferă amestecul într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
Ardei GrasArdei Gras
AnghinareAnghinare
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Topiți restul de 2 linguri de unt în cratiță la foc moderat, apoi adăugați făină și gătiți roux, amestecând, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați jumătate și jumătate într-un flux, șoptind și aduceți la fierbere, șoptind. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând, 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Se ia de pe foc și se amestecă amestecul de anghinare, scallions, 1/3 cană parmezan, suc de lămâie, jalapeincroos, sare și sare de țelină. Se amestecă ușor crabul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De țelinăSare De țelină
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
Ceapa VerdeCeapa Verde
ParmezanParmezan
CrabiCrabi
SareSare
6
Se transferă într-un vas de copt superficial de 1 1/2 litru și se presară cu parmezan rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți scufundarea în mijlocul cuptorului până la barbotare, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Se servește cald.
1
Scufundarea poate fi preparată (dar nu coaptă) cu 1 zi înainte și răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis Luna Chardonnay cu un rating de 4, 7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Revista