Baie fierbinte de anghinare cu ardei iute verde ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.88 pe portie. Această rețetă de la Allrecipes are 5 fani. Dacă aveți la îndemână inimi de anghinare marinate, usturoi, ceapă verde și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Nashville Fierbinte Pui Dip, Chorizo Queso Dip cu bere și ardei iute, și Anghinare Crab Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, amestecați sosul cremos de salată, usturoiul, parmezanul, ardeii verzi de chile și inimile de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri De Gram Bengal (chana Dal)
Chips-uri Taco Tricolore
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Transferați amestecul într-un vas mic de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți neacoperit în cuptorul preîncălzit 30 de minute, sau până când se rumenesc și se rumenesc ușor.