Baie de vinete prăjită turcească cu nuci
Turcă prăjită vinete Dip cu nuci ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 299 calorii, 10g de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de nuci, oțet de vin, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Salată turcească de mazăre cu ochi negri cu rodie, nuci și Zaht, Dip De Vinete Afumate, și Dip De Vinete Afumate.
Instrucțiuni
Pătrundeți vinetele cu o furculiță ascuțită în două sau trei locuri (pentru a nu le exploda) și așezați-le cât mai sus pe un prăjitor În V-rack. Setați peste o flacără de gaz medie-scăzută sau peste cărbuni fierbinți și grătar, rotind de aproximativ trei ori, 15 minute într-o parte sau până când este complet moale și pielea este neagră și blister, aproximativ 45 de minute în total. Cu cât grătarul este mai lung și mai lent, cu atât vinetele vor fi mai cremoase. Când vinetele se prăbușesc, scoateți-le de pe grătar și lăsați-le să se răcească ușor.
Îndepărtați pielea uscată neagră, apoi strângeți ușor pentru a îndepărta sucurile. Aruncați sucurile și zdrobiți pulpa până la un pur-E. cu o furculiță.Între timp, grătiți ardeiul.
Scoateți ardeiul când este moale, acoperiți cu o foaie de plastic și lăsați să se răcească. Miez, semințe și alunecă de pe piele. Se toacă fin și se amestecă cu vinetele.Puneți usturoiul într-o pastă cu jumătate de nuci și sarea într-un mortar și pistil sau robot de bucătărie.
Adăugați brânza, uleiul, oțetul și sarea și piperul și pulsați la combine.In într-un castron de servire, combinați amestecul de usturoi-nuc cu pulpa de vinete-piper și amestecați bine. Corectați condimentele.
Se amestecă pătrunjelul și nucile rămase și se presară deasupra.
Se servește cu pita prăjită până când este crocantă sau felii de pâine rustică prăjită. Poate fi păstrat, acoperit, la frigider timp de câteva zile.Notă: când vinetele mari sunt prăjite întregi, este posibil să observați sucuri negre care se scurg din piele. Dacă se întâmplă acest lucru, tăiați imediat vinetele pe o parte și scurgeți-le pe o scândură înclinată în chiuvetă