Baie de spanac și anghinare la cuptor

Baie de spanac și anghinare la cuptor
Copt spanac-și-Anghinare Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 11 porții cu 259 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă cu 3 grăsimi mai puțin, spanac pentru copii, chipsuri de pita coapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Pâine Cu Spanac La Cuptor pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spanac cu microunde într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde, la 3 minute sau până la ofilire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Scurgeți bine spanacul, apăsând între prosoape de hârtie. Se toacă spanacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
3
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați cremă de brânză și usturoi; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand continuu, pana se topeste crema de branza. Îndoiți spanacul, anghinarea, smântâna și 1/4 cană de brânză mozzarella; Se amestecă până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata1 Salata Romana Cu Inima Mica, Tocata
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
5
Transferați amestecul într-un 1-qt. vas de copt superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Se presară cu 1/4 cană de brânză mozzarella rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
7
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Serviți imediat cu pene proaspete de pita sau chipsuri de pita coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
9
Notă: spălați bine spanacul în saci înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
DificultateNormal
Gata În17 m.
Porții11
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista