Baie de spanac și anghinare la cuptor
Copt spanac-și-Anghinare Dip ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 11 porții cu 259 calorii, 8g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Mergeți la magazin și ridicați brânză cremă cu 3 grăsimi mai puțin, spanac pentru copii, chipsuri de pita coapte și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Pâine Cu Spanac La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spanac cu microunde într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde, la 3 minute sau până la ofilire.
Scurgeți bine spanacul, apăsând între prosoape de hârtie. Se toacă spanacul.
Topiți untul într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați cremă de brânză și usturoi; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand continuu, pana se topeste crema de branza. Îndoiți spanacul, anghinarea, smântâna și 1/4 cană de brânză mozzarella; Se amestecă până se topește brânza.
Transferați amestecul într-un 1-qt. vas de copt superficial.
Se presară cu 1/4 cană de brânză mozzarella rămasă.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până când este fierbinte și Bulbuc.
Serviți imediat cu pene proaspete de pita sau chipsuri de pita coapte.
Notă: spălați bine spanacul în saci înainte de utilizare.