Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați să înmuiați spanac și anghinare. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 79 calorii, 6g de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 22. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați spanac, parmezan, brânză mozzarella parțial degresată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 46 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 60%, ceea ce e bine. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip, și Anghinare Crab Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați primele 7 ingrediente într-un castron mare, amestecând până se omogenizează bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați 4 uncii (1 cană) mozzarella și 2 linguri parmezan; se amestecă bine. Puneți amestecul într-un vas de copt din sticlă sau ceramică de 1 1/2 litru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2 Linguri Plus 1 Lingurita Otet De Orez (necondimentat)
4
Se presară cu restul de 1/2 cană de mozzarella și restul de 2 linguri de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
5
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Preîncălziți broilerul la mare (lăsați vasul în cuptor). Se înmoaie timp de 3 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.