Baie De Roșii Uscată La Soare
Dip tomate uscate la soare ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 314 calorii, 8g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, iaurt, smântână și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Anghinare și paste de roșii uscate la soare, Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare, și Paste Pesto de roșii uscate la soare cu Zoodles.
Instrucțiuni
Așezați jumătățile de roșii în apă de 1 inch în cratiță de 1 1/2 litru.
Se încălzește la fierbere; reduceți căldura la mediu. Fierbeti neacoperit aproximativ 5 minute sau până când apa s-a evaporat.
Așezați roșiile și ingredientele rămase, cu excepția iaurtului și smântânii în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați la viteză medie-mare până la omogenizare.
Așezați amestecul de roșii într-un vas mediu de sticlă sau plastic. Se amestecă iaurtul și smântâna. Acoperiți și refrigerați aproximativ 2 ore sau până la răcire.