Baie de năut cu lămâie-usturoi cu legume și chipsuri
Lămâie-usturoi năut Dip cu legume și Chips-uri ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. Această rețetă face 4 porții cu 246 calorii, 7g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre American. Această rețetă de la Foodnetwork necesită usturoi, coajă de lămâie, roșii de struguri și castraveți. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Chipsuri și legume cu baie de roșii uscate la soare, Baie de sfeclă, năut și migdale cu chipsuri de Pita, și Spanac de usturoi prăjit și Dip de anghinare cu chipsuri de pita de usturoi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Combinați năutul, usturoiul, coaja și sucul de lămâie, cimbru, sare și piper și sosul fierbinte în robotul de bucătărie. Porniți procesorul și transmiteți în flux uleiul de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
O Mână Generoasă De Pătrunjel Cu Frunze Plate, Feliate Subțire
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Nonpareils Argintii
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Transferați scufundarea într-un vas și înconjurați cu legume și chipsuri. Asta va ține ronțăitul până la cină!
Vinul spumant și Rosul spumant sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Laurent-Perrier la Cuvee Brut (sticlă de 3 litri - Ieroboam). Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 400 de dolari pe sticlă.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Vinul provine din cel mai pur suc de struguri și numai el îi permite lui Laurent-Perrier să creeze 'la Cuv 9ume', o șampanie de mare finețe și o prospețime frumoasă obținută după un lung proces de îmbătrânire în pivnițele noastre.Culoare auriu pal. Bulele Fine alimentează o mousse persistentă. Un nas delicat cu note de citrice proaspete și flori albe. Complexitatea vinului este exprimată în note succesive, cum ar fi piersici de viță de vie și note de fructe albe. Un echilibru perfect între prospețime și delicatețe cu arome fructate foarte prezente la final.Acest vin proaspăt și pur este perfect pentru un AP approcritif. Notele sale de citrice și fructe albe și echilibrul său remarcabil susținut de o efervescență subtilă, îl fac un acompaniament ideal pentru păsările de curte și cei mai buni pești.