Baie De Fasole Albă

Dip fasole albă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru 33 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 98 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 8. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Un amestec de suc de lămâie, ulei de măsline extravirgin, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este perfect pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Salată de fasole verde, fasole galbenă și roșii cu vinetă balsamică albă, Cremă de unt de fasole de vanilie, Mousse de ciocolată albă de fasole de vanilie și sirop de vanilie pentru tort de nuntă, și Totul " Baie De Fasole Albă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți fasolea într-un robot de bucătărie cu usturoiul, uleiul de măsline, sarea, piperul și chimenul. Porniți mașina și procesați până când amestecul este neted, oprind și răzuind părțile laterale dacă este necesar și adăugând puțin mai mult lichid de fasole sau ulei de măsline, dacă este necesar.
Gustați și reglați condimentul—adăugați mai mult usturoi, sare, piper sau chimen, dacă doriți—apoi transferați într-un castron.
Adăugați suc de lămâie câte o lingură, până când este destul de tartă, apoi garnisiți cu șalota tocată, dacă doriți. Utilizați imediat sau refrigerați o zi sau două. Aduceți înapoi la temperatura camerei înainte de servire.
Stropiți cu puțin ulei de măsline și presărați cu puțin mai mult chimen (sau puțină boia) înainte de servire.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
și bestseller-ul clasic cum să gătești totul, care a vândut mai mult de un milion de exemplare. El este, de asemenea, coautor, cu Jean-Georges Vongerichten, de simplu la spectaculos și Jean-Georges: gătit acasă cu un bucătar de patru stele. Domnul Bittman este un scriitor prolific, face apariții frecvente la radio și televiziune și este gazda celor mai bune rețete din lume, un serial din 13 părți la televiziunea publică. Locuiește în New York și Connecticut.