Baie De Ceapă Franceză

Baie De Ceapă Franceză
Dip ceapa franceză ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.35 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 3. O porție conține 1005 calorii, 6g de proteine, și 99G de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare de țelină, smântână, worcestershire și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este bun. Încercați Ceapă Franceză Dip #SundaySupper, Dulce Vidalian Ceapa Dip, și Supa de ceapa franceză Topped Pizza Pâine franceză și salată cu Vinaigrette Dijon pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o tigaie mare la foc mic, adăugați ulei și unt. Când untul este topit, se adaugă ceapa și se sotează amestecând ocazional până se rumenesc și se caramelizează, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă șalotă și puțină sare și se sotează încă 15 minute până când ceapa și șalotul se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 5 până la 6 minute, apoi se toacă în bucăți de 1/4 inci. Puneți deoparte să se răcească la temperatura camerei.
5
Între timp, într-un castron mediu, combinați smântână, maioneză, sare de țelină, Worcestershire, sare și piper. Îndoiți amestecul de ceapă. Se răcește cel puțin 1 oră sau peste noapte, înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Măsline De Cocktail Umplute Cu PimientoMăsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții3
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista