Baie De Ceapă Caramelizată
Rețeta de ceapă caramelizată se poate face în aproximativ 45 de minute. Această rețetă fără gluten servește 10 și costă 42 de cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 176 calorii, 1g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. 1185 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este perfect pentru Super Bowl. Dacă aveți la îndemână sos Worcestershire, pudră de usturoi, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Rețete similare sunt Baie De Ceapă Caramelizată, Baie De Ceapă Caramelizată, și Baie De Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare, cu fund gros (am folosit un cuptor olandez de 5 litri) la foc mediu.
Adăugați ceapa tocată și gătiți până devine translucidă și începând să se coloreze, aproximativ 10 minute.
Dacă în orice moment în timpul gătitului cepei încep să se usuce, adăugați o lingură de apă în oală.
Se amestecă zahărul brun, balsamicul, sarea și piperul. Coborâți focul și gătiți ușor, neacoperit, timp de aproximativ 25 până la 30 de minute, amestecând ocazional, până când ceapa se caramelizează frumos.
Apoi puneți deoparte. (Puteți carameliza ceapa cu până la 2 zile înainte și puteți răci până când faceți scufundarea.)
Lăsați să se răcească puțin înainte de a adăuga la celelalte ingrediente.
Combinați cu ingredientele rămase: într-un castron mediu, amestecați smântâna și maioneza (o spatulă de cauciuc funcționează bine pentru asta). Se amestecă ceapa caramelizată.
Se presară sare de usturoi și se amestecă pentru a încorpora. Se amestecă sosul Worcestershire.
Se răcește până este gata de servit.
Se servește cu chipsuri de cartofi.
Vin recomandat: Trandafir Spumant, Vin Spumant
Ceapă în meniu? Încercați să vă împerecheați cu spumant rossimbroul și vin spumant. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Markus Huber Sparkling ros circulatorcu un rating de 4,1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Markus Huber Trandafir Spumant]()
Markus Huber Trandafir Spumant
Culoare somon lumina cu joc auriu roșcat de lumină, fin, persistet musseux, delicat, nas proaspăt și foarte animatoare, fructe și condimente cu indicii de cireșe proaspete și fructe de pădure, o notă sofisticată de citrice. Uscat, cu fructe, dar cremos pe gust, țesut fin cu aciditate elegantă și extract mineral, structură foarte armonioasă.