Baie cu ierburi cu legume pentru Bebeluși
Dip Herbed cu legume pentru copii este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă face 15 porții cu 128 calorii, 1g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți condimente beau monde, smântână, pătrunjel și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Pere prăjite cu brânză de capră cu ierburi, Morcovi prăjiți cu unt de muștar cu ierburi, și Friptură de oală cu ierburi cu legume.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună primele 8 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează bine. Acoperiți și răciți 4 până la 24 de ore.
Între timp, rupeți și aruncați capetele dure de sparanghel.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 6 inci, rezervând toate porțiunile de capăt rămase pentru o altă utilizare. Gatiti sparanghelul in apa clocotita pentru a acoperi intr-o cratita mare 1-2 minute sau pana cand este crocant-fraged; scurgere. Plonjați în apă cu gheață pentru a opri procesul de gătit; scurgere. Repetați procedura cu haricots verts.
Așezați legumele în pungi de plastic cu fermoar; sigilați și răciți până când sunt gata de servire.
Serviți amestecul de maioneză cu legume răcite.