Cald Dip fasole brânzos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 415 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți fasole pinto, brânză Cheddar ascuțită, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie Caldă De Fasole Cu Brânză, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Brânză De Pui Chili Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați o strecurătoare peste un castron mare și scurgeți fasolea. Măsurați 1 1/4 căni de lichid de fasole; puneți lichidul și fasolea deoparte. (Dacă nu aveți suficient lichid de fasole, adăugați apă după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea măsurată și chimenul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Adăugați fasolea, amestecați pentru a combina și amestecați cu spatele unei linguri sau a unui tocător de cartofi până când se piure grosier.Gatiti, amestecand continuu, pana cand amidonul de fasole acopera fundul tigaiei si se rumeneste, aproximativ 2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De Cartofi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați lichidul de fasole rezervat și gătiți, amestecând și răzuind fundul tigaiei, până se combină și clocotește, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați 2 căni de brânză, jalape arkosos și sosul fierbinte și amestecați până se combină și brânza s-a topit. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
8
Transferați într-un vas de copt de 8 pe 8 inci și presărați ceașca rămasă de brânză deasupra într-un strat uniform. Se fierbe până se topește brânza, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată