Baie Caldă De Fasole Cu Brânză

Baie Caldă De Fasole Cu Brânză
Cald Dip fasole brânzos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 10 și costă 86 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 415 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți fasole pinto, brânză Cheddar ascuțită, sare kosher și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Baie Caldă De Fasole Cu Brânză, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Brânză De Pui Chili Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul pentru a fierbe și aranjați un suport în treimea superioară.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Așezați o strecurătoare peste un castron mare și scurgeți fasolea. Măsurați 1 1/4 căni de lichid de fasole; puneți lichidul și fasolea deoparte. (Dacă nu aveți suficient lichid de fasole, adăugați apă după cum este necesar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați ceapa, usturoiul, sarea măsurată și chimenul și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Adăugați fasolea, amestecați pentru a combina și amestecați cu spatele unei linguri sau a unui tocător de cartofi până când se piure grosier.Gatiti, amestecand continuu, pana cand amidonul de fasole acopera fundul tigaiei si se rumeneste, aproximativ 2 pana la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați lichidul de fasole rezervat și gătiți, amestecând și răzuind fundul tigaiei, până se combină și clocotește, aproximativ 2 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați 2 căni de brânză, jalape arkosos și sosul fierbinte și amestecați până se combină și brânza s-a topit. Gustați și condimentați cu sare după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
8
Transferați într-un vas de copt de 8 pe 8 inci și presărați ceașca rămasă de brânză deasupra într-un strat uniform. Se fierbe până se topește brânza, aproximativ 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
9
Se servește cu chipsuri de tortilla.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista