Baie caldă de Crab cu arpagic și ceapă
Cald arpagic-ceapa Crab Dip ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 225 calorii, 8g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 36. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de brânză cremă de arpagic și ceapă, chipsuri de pita, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Baie caldă de Crab cu arpagic și ceapă, Anghinare Crab Dip, și Picant Cald Brânză Feta Dip.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați placa de plăcintă din sticlă de 9 inci sau vasul de copt superficial cu spray de gătit.
Într-un castron mediu, amestecați cremă de brânză, parmezan, maioneză, muștar, suc de lămâie și ardei roșu. Îndoiți carnea de crab.
Răspândiți amestecul în plăcuța de plăcintă.
Coaceți 40 de minute sau până când este fierbinte și cu bule.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Crustacee. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. GEN5 Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 9 dolari pe sticlă.
![GEN5 Chardonnay]()
GEN5 Chardonnay
Un Chardonnay foarte prietenos, cu arome suculente de fructe tropicale, un indiciu de cremozitate și un finisaj lung și luminos. Timp de cinci generații, familia noastră a trăit și a lucrat pământul nostru în Lodi, California, străduindu-se mereu să părăsească Pământul într-o stare mai bună pentru următoareagenerație.