Baie Caldă De Crab

Baie Caldă De Crab
Nevoie de un pescatarian hor d ' oeuvre? O baie caldă de Crab ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 332 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de cremă de brânză, ceapă verde, chipsuri de pita coapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Crab Dip, Picant Cald Feta Brânză Dip, și Baie Caldă De Crab pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare grea, încălziți crema de brânză, maioneza, sucul de lămâie, sosul Worcestershire și sherry, dacă doriți, la foc mic, amestecând des. Se amestecă crabul și ceapa; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
CrabiCrabi
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Serviți cald cu biscuiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții9
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista