Baie Caldă De Crab
Nevoie de un pescatarian hor d ' oeuvre? O baie caldă de Crab ar putea fi o super rețetă de încercat. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 22g de grăsime, și un total de 332 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de cremă de brânză, ceapă verde, chipsuri de pita coapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Anghinare Crab Dip, Picant Cald Feta Brânză Dip, și Baie Caldă De Crab pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare grea, încălziți crema de brânză, maioneza, sucul de lămâie, sosul Worcestershire și sherry, dacă doriți, la foc mic, amestecând des. Se amestecă crabul și ceapa; se încălzește.
Serviți cald cu biscuiți.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Shellfish funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Lapis luna Chardonnay cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.