Baie Caldă De Anghinare
Baie caldă de anghinare este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 212 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de usturoi, inimi de anghinare marinate, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați inimile de anghinare, maioneza, parmezanul și usturoiul. Scoateți amestecul într-un vas mediu de copt.
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute sau până când se rumenesc ușor deasupra.