Baie Caldă De Anghinare

Baie Caldă De Anghinare
Baie caldă de anghinare este o fără gluten rețetă cu 10 porții. O porție conține 212 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. Un amestec de usturoi, inimi de anghinare marinate, maioneză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 16%. Rețete similare includ Anghinare Crab Dip, Picant Cald Brânză Feta Dip, și Avocado spanac și Anghinare Dip.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mediu, amestecați inimile de anghinare, maioneza, parmezanul și usturoiul. Scoateți amestecul într-un vas mediu de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chips-uri Taco TricoloreChips-uri Taco Tricolore
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit 15 minute sau până când se rumenesc ușor deasupra.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista