Baghete de pui, slănină și Nasturel
Baghetele de pui, slănină și Nasturel necesită aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 109 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 92 de cenți pe porție. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 266 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți rashers unsmoked back bacon, CR fra fra fra, var, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 56%. Rețete similare includ Salată de pui la grătar și Nasturel cu slănină Canadiană, Baghete de pui vietnameze (Bhan Mi), și Baghete Pesto de pui și roșii la grătar.
Instrucțiuni
Luați o mână mare de năsturel, scoateți aproximativ tulpinile mari, apoi puneți-le într-un mini blender sau robot de bucătărie (sau folosiți un blender manual) cu crme frache și o stoarcere bună de suc de lămâie. Whizz până când năsturelul este tocat mărunt, apoi condimentează cu piper și răcește până când este gata de asamblare.
Prăjiți slănina (în loturi, dacă este necesar) la foc mediu timp de 8-10 minute, rotind, până devine aurie și crocantă. Între timp, tăiați sau feliați puiul.
Împărțiți baghetele pe jumătate pe lungime și periați interiorul cu sucurile din tigaia cu slănină, apoi îngrămădiți puiul și slănina înăuntru. Acoperiți cu o mână de Nasturel, apoi adăugați în cele din urmă o lingură bună de creson crme frache înainte de a vă băga.