Baekeoffe (tocană de carne alsaciană) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,99 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, friptură de umăr de vită, tulpini de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Bacheofe (tocană de carne și legume alsaciene), Tocană de carne alastiană a lui Andre, și Carne de Sud-Vest și tocană de cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare nereactiv.
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
2
Așezați cimbru, pătrunjel, cuișoare, frunze de dafin și usturoi pe un strat dublu de pânză de brânză pentru a forma un buchet garni. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Apa Suplimentara
3
Adăugați buchet garni, vin, 1/2 linguriță sare și piper în castron. Aruncați bine pentru a acoperi. Refrigerați 8 până la 24 de ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Violete Sălbatice (inclusiv Tulpini), Spălate
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
5
Așezați o treime din cartofi într-o caserolă de 3 litri acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu jumătate din amestecul de carne și se presară cu 1/4 linguriță de sare. Repetați straturile cu o treime din cartofi, 1/4 linguriță de sare și amestecul de carne rămas. Se acoperă cu cartofii rămași și se presară cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
6
Se toarnă orice marinată rămasă (inclusiv buchetul garni) peste amestecul de carne. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
3 Linguri De Seminte De Susan Prajite, Pentru Garnitura
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De Pui
7
Scoateți buchetul garni și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet Garni
8
Notă de vin: un fel de mâncare ca acesta demonstrează că carnea roșie nu ar trebui să fie teritoriul exclusiv al vinurilor roșii. Încercați un Reisling alsacian uscat și puternic de la Domaine Trimbach (15 USD).