Baekeoffe (Tocană De Carne Alsaciană)

Baekeoffe (Tocană De Carne Alsaciană)
Baekeoffe (tocană de carne alsaciană) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 2,99 USD pe porție. O porție conține 380 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați crenguțe de cimbru, friptură de umăr de vită, tulpini de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Bacheofe (tocană de carne și legume alsaciene), Tocană de carne alastiană a lui Andre, și Carne de Sud-Vest și tocană de cartofi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mare nereactiv.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați cimbru, pătrunjel, cuișoare, frunze de dafin și usturoi pe un strat dublu de pânză de brânză pentru a forma un buchet garni. Adunați marginile de pânză de brânză împreună; legați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
3
Adăugați buchet garni, vin, 1/2 linguriță sare și piper în castron. Aruncați bine pentru a acoperi. Refrigerați 8 până la 24 de ore, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Așezați o treime din cartofi într-o caserolă de 3 litri acoperită cu spray de gătit. Se acoperă cu jumătate din amestecul de carne și se presară cu 1/4 linguriță de sare. Repetați straturile cu o treime din cartofi, 1/4 linguriță de sare și amestecul de carne rămas. Se acoperă cu cartofii rămași și se presară cu 1/2 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Se toarnă orice marinată rămasă (inclusiv buchetul garni) peste amestecul de carne. Acoperiți și coaceți la 375 timp de 2 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Scoateți buchetul garni și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
8
Notă de vin: un fel de mâncare ca acesta demonstrează că carnea roșie nu ar trebui să fie teritoriul exclusiv al vinurilor roșii. Încercați un Reisling alsacian uscat și puternic de la Domaine Trimbach (15 USD).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Revista