Bacon Și Sfeclă Prăjită La Cuptor

Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da cuptor Bacon prăjită & sfecla un try. Această rețetă face 15 porții cu 57 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de slănină oscar mayer, sfeclă, 1/4 cană Kraft lite sos italian zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Bruschetta cu sfeclă prăjită la cuptor și brânză de capră, Kale cu sfeclă prăjită și slănină, și Salată Fizz Kale cu sos de usturoi-slănină prăjită și sfeclă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 218°.
Așezați legumele într-o foaie de copt căptușită cu folie, pulverizată cu spray de gătit.
Coaceți 45 până la 50 min. sau până la licitație.
Scoateți din cuptor; se răcește ușor.
Transferați legumele în castron mare.
Adăugați pansament; aruncați pentru a acoperi. Sus cu slănină.