Bacon și nuci dulci și sărate
Bacon dulce și sărat și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 347 calorii, 10g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,06 USD pe porție. 102 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare kosher, albus de ou, piper cayenne și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Nuci dulci și sărate și afine, Nuci condimentate dulci și sărate, și Cele mai bune nuci dulci și sărate prăjite și confiate.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. gătiți slănina la foc mediu într-o tigaie mare până se rumenesc și crocante, 8 până la 9 minute.
Scoateți slănina folosind o lingură pliată și scurgeți-o pe prosoape de hârtie.
Se toarnă 1/4 cană de grăsime de slănină pe o foaie de copt grea și se întinde uniform.
Bateți albusul de ou și sarea până se spumează doar folosind un bici într-un bol mediu. Adăugați treptat zahărul și bateți până se amestecă.
Adăugați migdalele, nucile și ardeiul cayenne. Aruncați până când nucile sunt acoperite.
Întindeți amestecul de nuci într-un singur strat pe foaia de copt.
Coaceți până când nucile sunt crocante și rumenite, aproximativ 35 de minute, întorcând și amestecând amestecul de nuci cu o spatulă metalică la fiecare 10 până la 15 minute. Se răcește timp de 2 ore.
Transferați amestecul de nuci într-un bol; adăugați bucățile de slănină și aruncați pentru a amesteca. Această rețetă poate fi preparată cu 1 zi înainte și depozitată într-un recipient etanș la frigider.