Bacon și brânză de capră pui

Bacon și brânză de capră de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $ 2.33 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 41G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 305 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, jumătăți de piept de pui, brânză de capră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza uleiul de canolan, puteți urma acest curs principal cu Cifre De Afaceri Cherry-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Șuncă Și Brânză De Capră Pui Umplut, Remix: pui învelit cu slănină umplut cu brânză de capră, și Piept de pui umplut cu brânză de capră, slănină și stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Combinați ceapa verde, brânza de capră și slănina.
Tăiați o fantă lată de 1 inch în capătul gros al jumătăților de piept de pui și tăiați cu grijă în centrul puiului pentru a forma un buzunar. Împărțiți amestecul de brânză uniform între buzunare. Asigurați-vă cu murături din lemn.
Presărați puiul cu sare și piper.
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor la foc mediu-mare.
Adăugați puiul în tigaie; sotati 4 minute. Întoarceți puiul.
Coaceți la 350 timp de 12 minute; lăsați să stea 5 minute.