Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați mușcăturile de Aperitiv cu slănină și brânză. O porție conține 200 calorii, 6g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 5 și costă 52 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți apă, unt, zară amestec complet de clătite și vafe și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Bacon înfășurat mușcături de pui {fel principal sau aperitiv!}, Gustări de aperitive cu cârnați și brânză, și Bacon-Brânză Aperitiv Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°. pulverizați foaia de cookie cu spray de gătit fără stick.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă smântâna și apa într-un bol mediu până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați amestec de clătite, brânză și bucăți de slănină. Se amestecă doar până când ingredientele uscate sunt umezite. Aruncați cu lingurițe rotunjite pe foaia de prăjituri pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
2 Căni De Amestec De Clătite Fără Gluten Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Cherrybrook Kitchen
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Rulou Cu Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Coaceți 10 până la 12 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se unge cu unt topit; se presară cu boia de ardei.