Bacon-Înfășurat Kebab De Pui Gratar

Nevoie de un fără gluten, fără lactate, și FODMAP fel principal prietenos? Kabobs de pui la grătar învelit cu slănină ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 295 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru $ 2.01 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este perfect pentru Ziua Tatălui. Dacă aveți la îndemână slănină, sos de grătar, oferte de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Grill: Kabobs De Pui Învelit În Slănină, Kebab de pui și piersici la grătar cu slănină, și Cel mai bun vreodată Fusta friptură și Bacon înfășurat pui Kabobs.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 3 ingrediente într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați pui, întorcându-vă pentru a acoperi. Acoperiți sau sigilați și răciți 1 oră, întorcându-vă o dată.
Între timp, înmuiați frigarui de lemn în apă 30 de minute.
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 (mediu-înalt). Slănină cu microunde, în 2 loturi, pe o farfurie sigură cu microunde la 1 minut.
Lăsați să se răcească 5 minute.
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada.
Așezați 1 bucată de slănină deasupra fiecărei fragede de pui; filetați 1 fraged de pui acoperit cu slănină pe fiecare frigăruie.
Gratar kabobs, acoperite cu capac gratar, peste 350 la 400 (mediu-mare) căldură 5 la 6 minute pe fiecare parte sau până la făcut.
Vin recomandat: Zinfandel, Vin Roz
Vinul Zinfandel și vinul de la roscifto sunt opțiuni excelente pentru grătar. Un rostrixt este răcoritor la temperaturi calde și completează sosurile și frecările dulci și picante. Zinfandel este o alegere clasică de vin roșu pentru grătar, în special pentru coaste de porc și piept de vită. Un vin pe care l-ai putea încerca este Big Smooth Old Vine Zinfandel. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.
![Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel]()
Mare Buna Vechi De Viță De Vie Zinfandel
Big Smooth Zinfandel se deschide cu arome de spargere de cireșe negre delicioase, mure, smochine și framboise. Nucă de cocos prăjită, vanilie tahitiană și indicii de mărar afumat se ridică din pahar, ca urmare a îmbătrânirii stejarului American. Mătăsos neted pe palat, cu arome de boysenberry, reducere de rodie și coacăze roșii care vă întâmpină la prima înghițitură. Pe mijlocul palatului, notele proaspete de nucă de cocos și fasole de vanilie plutesc și vă lasă cu un finisaj echilibrat.Asociați acest vin cu capsele dvs. preferate pentru grătar - vă sugerăm coaste picante pentru copii